Viru Keskus Logo
Kõik uudised

Teemantisära sügisesse

17.10.2024

Oktoobri alguses toimus Viru Keskuse Grenardi juveelisalongis Itaalia juveelimaja Leo Pizzo brändiüritus, kus brändi esindaja tutvustas Grenardi klientidele uusimaid ehtekollektsioone. Külalised nautisidLeo Pizzo signatuurstiiliga ehteid, mis kütkestasid puhaste joonte, lihtsa elegantsi säravate teemantide silmatorkava iluga. Üritusel tutvustati uusi ehtekollektsioone, milles klassikalised teemantlõiked kohtuvad kaasaegse disainiga – tulemuseks on ehted, mis on elegantsed, kuid samas omanäolised.

Brändi esindaja sõnul hindavad kliendid järjest rohkem klassikalise stiiliga ehteid, kuid soovivad neis näha ka midagi unikaalset ja omanäolist. Leo Pizzo on sellele soovile vastanud kollektsiooniga, mis kombineerib lihtsat, puhast disaini omanäoliste detailidega, pakkudes igale ehtesõbrale võimalust väljendada oma isikupära ja stiilitunnetust. Nendes ehetes saavad kokku ajatu ilu ja tänapäevased nüansid, mis sobivad ideaalselt iga päevaga.

Leo Pizzo bränd on tuntud mitte ainult oma elegantsete ja ajatut stiili kandvate ehete poolest, vaid ka pühendumusest eetilisele ja vastutustundlikule juveelitootmisele. Üks oluline aspekt nende jätkusuutlikkuse põhimõtetes on Kimberley protsessi järgimine. Kimberley protsess on rahvusvaheline algatus, mille eesmärk on peatada vereteemantide ehk konfliktipiirkondadest pärit teemantide kaubandus. See protsess nõuab, et kõik toormaterjalid, sealhulgas teemandid, pärineksid kontrollitud ja konfliktivabadest piirkondadest.

Leo Pizzo on pühendunud täielikult Kimberley protsessi standardite järgimisele, et tagada kõikide oma ehete eetiline päritolu. Bränd teeb koostööd ainult nendega, kes suudavad esitada tõendid selle kohta, et teemandid pärinevad rahumeelsetest ja seaduslikest allikatest. See kohustus tähendab, et Leo Pizzo mitte ainult ei loo kauneid ja luksuslikke ehteid, vaid teeb seda ka viisil, mis hoiab kõrgeid eetilisi standardeid ja aitab kaasa vastutustundlikule tarneahelale.

Lisaks sellele toetab Leo Pizzo kogukondi, kus nende ehted valmistatakse, ning hoiab tootmist Itaalias Valenza linnas, kus kohalikud käsitöömeistrid hoiavad au sees põlvest põlve edasi antud kullassepa traditsioone. 

Itaalia juveelimaja LEO PIZZO juveelikollektsioonidega saab tutvuda Grenardi Viru Keskuse salongis.

Fotod Marek Metslaid ja Grenardi

Kõik uudised