Viru Keskus Logo
Toidutänav
Majaplaan
Avatud
E-N 11:00-21:00
R-L 11:00-23:00
P 11:00-21:00

Tere tulemast Hop&Hen’i, kus oleme kombineerinud armastuse kvaliteetse krõbeda kanaliha ja käsitööõlle vastu, kasutades mentaliteeti – tööta kõvasti, aga mängi veel rohkem.

Tule sukeldu meie krõbedatesse kanaburgeritesse, mis krõmpsuvad iga mässumeelse suutäiega ja kanatiibadesse, mis mängivad sama kõvasti kui sina ning käsitööõlle valikusse, mis muutub sama sageli kui sinu isud. Olenemata sellest, kas oled õlle entusiast või juhuslik rüüpaja, leidub alati midagi värsket ja põnevat, mis hoiab sinu maitsemeeled tantsimas.

Elu võib olla metsik ja vahel võid tunda end nagu peata kana, kes jookseb sihitult ringi, kuid meie arvates on see päris vinge! Me hindame neid muretuid kaose hetki. Kujuta endale ette seda: astud sisse ja sind tervitab koheselt täiuslikult frititud, suussulava kana aroom ning värskelt valatud käsitööõlle meelitav lõhn. 

Hop&Hen on midagi enamat kui lihtsalt toit ja jook – see on sinu maitsemeelte pidu. Meie juures saad oma juuksed valla lasta, nautida suurepärast seltskonda ja anda järele naudingutele, mis muudavad elu nii meeldivaks. Iga toidukord on uus peatükk sinu maitseloos, mis sisaldab meie peakoka valmistatud krõbekana ja see on ideaalselt kokku sobitatud pidevalt muutuva käsitööõlle valikuga. Niisiis, võta oma sõbrad ja valmistuge sukelduma lõbusate, maitsevate ja fantastiliste mälestuste maailma. Meie eesmärk on luua kulinaarseid elamusi, mis panevad sind tagasi tulema.

Tere tulemast Hop&Hen’i – kus mitte lihtsalt ei tolereerita peata kanana ringijooksmist, vaid see on meie retsept lõbutsemiseks! Sest siin on iga amps ja lonks mänguline pidu!